Datum för höstens resa

Hem / Nyhet / Datum för höstens resa

Höstens vandringsresa på en vecka kommer att ske med avresa torsdag 30/11 (åter 7/12) eller fredag 1/12 (åter 8/12). Anledningen till två alternativa datum är att  tider för inrikesflyget på Kap Verde så här långt innan inte är fullt pålitliga och är olika för olika veckodagar. Vi väntar därför med att låsa resedatum för att  kunna få de avgångar med inrikesflyg som passar oss bäst. I augusti bestäms vilka datum som gäller vid resan, eftersom flygen bokas då bör anmälan till resan ske innan dess. Det kan vara möjligt att boka senare om det finns platser kvar på flygen. När det gäller flyget från Sverige till Sal på Kap Verde är flygen 30/11 och 1/12 likvärdiga med ungefär samma avgångstider.

För januariresan gäller av samma orsak 18/1 eller 19/1. Priset på den resan kanske justeras uppåt något om regeringens förslag på flygskatt går igenom. Oklart om flygskatten fom 1/1 2018 i så fall gäller retroaktivt för flyg som beställs 2017.